perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesänaikaa 2014!




Aikaa on taas kulunut viimeisestä päivityksestäni. Olen kyllä seurannut muiden blogeja ahkerasti, mutta oman blogin parissa on loppunut ideat ja sisustusrintamallakaan ei ole mitään erityistä tapahtunut. Mieskin on ollut kesäkuun alusta kesälomalla ja olemme reissanneet mm Kuopiossa ja tytön pesäpalloleirillä Oulunsalossa tämän viikon maanataista torstaihin päivittäin. Ilmat ovat olleet mukavat tähän asti, nyt kuitenkin sataa vettä ja on aika kolea ilma:( 
Olen keskittynyt koko kevään oikeastaan tämän meidän pikkumiehen kanssa touhuamiseen, (joka on jo 7 kk:tta) koska heinäkuun lopulla lähden ainakin kuukauden pätkälle töihin, pitää katsoa sitten syyskuun alusta, että jatkanko vielä kotiäitinä syksyn.. Äitiyslomanihan päättyy vasta elokuun 13. pvä, joten otan pienen varaslähdön jo työmaalle:)
Nämä kaikki kuvat on näpsästy nopeasti puhelimella ja laadusta näkee kyllä.
Tässä lopussa pari kuvaa Kuopion reissusta, on se niin mukava ja kaunis kaupunki.


 

Katsotaan mitä teen jatkossa blogini suhteen lopetanko kokonaan vai aloitanko ihan alusta uuden..Nyt kuitenkin keskityn seurailemaan teidän muiden blogeja ja kesänaikaan perheen kanssa.
 Mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille, palaan jos siltä rupeaa tuntumaan <3

8 kommenttia:

  1. Ihana kun palasit blogin pariin :) Satuinkin juuri sopivasti huomaamaan sinun päivityksen :) Ihana pieni mies <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni mies on kyllä ihana<3 Kiva kuulla kommentteja ja kyllä varmaan jollain tavalla jatkankin, mutta katsotaan aloitanko puhtaalta pöydältä vai jatkanko tämän blogin kehittämistä:) Ihanaa kesää sinulle:)

      Poista
  2. älä ihmeessä lopeta oon kaivanut jo pitkään ideoitasi SULOINEN POIKA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan nyt mihin tässä kesän aikana kallistun, riittääkö innostus ja ideat. Kiva kuitenkin kuulla kannustuksia oman blogin pitämisestä:)

      Poista
  3. IHANA PIKKU MIES -ÄLÄ LOPETA OLEN JO OOTTANUT IDEOITASI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkumies on kyllä niin reipas ja ihana<3 Kiitos kannustuksesta ja kommentoinnista, niitä on aina mukava saada, että tietää ettei ihan yksinkään täällä kirjoittele:) Mukavaa kesää:)

      Poista
  4. Elä häviä minnekään :) yritin hahmottaa mistä päin kuopiota tuo kuva on, ja ehkä tiedänkin. Ihanaa kesäaikaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla kannustuksestasi:) Pakko myöntää, että maisemakuvien ottaminen jäi aika vähälle Kuopiosta ja tuonkin kuvan olen napannut hotellin ikkunasta.. Ei tullut juuri kuvattua kuin tuota pikkumiestä. Ihanaa kesää sinullekkin<3

      Poista