sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Jouluähky

Olen jouluihminen täysin ja sitä odotan joka vuosi, mutta aaton mentyä ohi rupean saamaan kaikesta joulukoristeista tarpeekseni, niinpä eilen meiltä lähti kaikki joulukoristeet ensi vuotta odottelemaan. Jouluvalot saivat vielä jäädä ikkunaan.

Tämä blogin päivittäminen on vielä harjoittelun asteella ja valokuvat eivät todellakaan vastaa mitään huippua, mutta ehkä vielä opin paremmaksi jossain vaiheessa..

Olen ostanut syyskuussa jo tuon kuvassa näkyvän tekstin Haaparannan reissulta muutamalla eurolla. En oikein ole ollut varma mihin sen laittaisin ja eilen sisustuspuuskassa teksti päätyi miehen "avustuksella" tuohon keittiön kaapin oveen. Olkoonpa nyt toistaiseksi siinä..


Joululiinat ja tabletit vaihtuivat näihin Askosta syksyllä ostamiin tableteihin. Nämäkin ensi kertaa käytössä. Olen sellainen, että kun edullisesti jotain mielenkiintoista löytyy niin yleensä se tulee ostettua sitten, vaikkei heti käyttöön pääsisikään. En tiedä miksi mietin ovatko nämä jotenki jouluiset...no näillä mennään ainakin toistaiseksi.
 
Tässä kuva olohuoneen sohvasta, josta jouluiset tyynynpäälliset saivat kyytiä. Tyynynpäälliset ovat Pentikiltä, Marimekosta ja Tokmannilta.

Tässä vielä kuvaa meidän makuuhuoneesta kun tyynyt ovat kerrankin suurinpiirtein ojennuksessa..
Täällä on tullut lunta yön aikana pihan täydeltä ja lumitöiden jälkeen lähdemme pienelle kävelylenkille loppuja suklaita sulattelemaan.

2 kommenttia:

  1. Kaunis makuuhuone, tykkään! :)Tulen jatkossakin seurailemaan blogiasi.

    VastaaPoista